Hoe werkt FIFA Ultimate Team?

De populairste spelmodus van de voetbalgame FIFA is al jarenlang FIFA Ultimate Team. Hoe werkt FIFA Ultimate Team precies?

Wat is FUT?

FUT is de afkorting van FIFA Ultimate Team. Het is een spelmodus in de voetbalgame FIFA. In deze spelmodus stelt de gebruiker zijn eigen team samen.

Het doel is om het beste team samen te stellen en het kampioenschap in de hoogste divisie te behalen. De spelers in FIFA Ultimate Team zijn voetballers uit de echte voetbalwereld. De gebruikers kiest dus uit topspelers als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong.

Hoe werkt FIFA Ultimate Team?

Iedereen start met een willekeurig team van spelers. Deze spelers zijn van relatief laag niveau. Speler zijn onder te verdelen in brons, zilver en goud niveaus. Daarnaast hebben ze verschillende ratings en een totaal rating. Des te hoger de rating, des te beter de speler.

Door wedstrijden te spelen kan men FIFA Coins verdienen. Met deze coins, ookwel FUT coins genoemd, kan men betere spelers kopen. Het is mogelijk om specifieke spelers op de transfermarkt te kopen.

Ook kan men pakjes kaarten kopen, elke kaart vertegenwoordigd een attribuut of een speler. In dit geval weet men dus niet welke spelers men ontvangt. Het is een gok. De attributen bestaan uit contracten, trainers en andere voetbalgerelateerde items.

FUT Team opbouwen met FIFA Points

Zoals gezegd kan men pakjes kaarten kopen om het team uit te breiden. Om pakjes kaarten te kopen zijn FIFA Points vereist. Dit is weer wat anders dan FIFA Coins.

FIFA Points kun je eenvoudig in het spel zelf kopen. Vervolgens gebruik je de FIFA Points om pakjes kaarten te kopen. Er zijn verschillende categoriën pakjes kaarten.

Op het internet zijn FIFA Points vaak goedkoper dan in het spel zelf. Dit is een goede website voor FIFA Points kopen. Zij vergelijken de meest betrouwbare en goedkope webshops voor FIFA Punten, ofwel FIFA Points.

Snel FIFA Coins verdienen

Zoals gezegd kan men het FUT team ook verbeteren met behulp van FIFA Coins. Het verzamelen van de coins door wedstrijden te spelen duurt relatief lang. Daarom kiezen veel gebruikers er voor om coins te kopen.

Een goedkopere optie is om de coins online te kopen. De website fifacoinskopen.com vergelijkt FIFA Coins webwinkels. Zo kun je daar makkelijk FIFA Coins voor Playstation kopen.

Op naar FUT Divisie 1

Zo, nu weet je hoe je een goed FUT team kunt opbouwen. Verzamel wat FIFA Points of FIFA Coins en stel je topteam samen. Win al je wedstrijden en dwing promotie af. Probeer naar Divisie 1 te komen en wordt kampioen!

Het is belangrijk dat de spelers een goede relatie met elkaar hebben. Hierover vind je alles in het spel zelf. Een kleine tip: spelers uit hetzelfde land, van dezelfde club of dezelfde competitie spelen het beste met elkaar samen. Ze versterken elkaar. Dit is een erg belangrijk aspect om een goed team te krijgen in FIFA Ultimate Team.

ADVERTENTIE

Algemeen