Gebruik supplementen om het geheugen te verbeteren

Mensen worden aangemoedigd om kruidensupplementen in te nemen om het geheugen te verbeteren, maar het is bewezen dat de supplementen op basis van bepaalde vitaminen ook effectief kunnen zijn. Sommige medicinale kruiden kunnen door de bloedvaten te vergroten, de vrije radicalen te bestrijden, het immuunsysteem te stimuleren en het depressieniveau te verlagen mensen helpen om hun geheugen te verbeteren. Vitamines hebben vergelijkbare effecten. Bovendien beschermen de vitamines van het B-complex direct de zenuwen.

Wetenschappers hebben veel onderzoek gedaan om te bewijzen dat de Ginkgo Biloba-supplementen de beste supplementen zijn om het geheugen te verbeteren. Allereerst verbeteren sommige stoffen in het Ginkgo Biloba-extract de doorbloeding naar de hersenen en naar alle andere organen door de bloedvaten te verwijden en te ontspannen.

Naarmate de zuurstof via de bloedbaan van de longen naar de organen wordt getransporteerd, is de toevoer van zuurstof naar de hersenen ook verzekerd. De hersenen hebben 20% van de totale hoeveelheid zuurstof, die door het lichaam wordt verbruikt, nodig. Als de zuurstoftoevoer onder deze limiet ligt, kunnen mensen duizeligheid, hoogtevrees, hoofdpijn en geheugenverlies ervaren.

Het feit dat de beste supplementen om het geheugen te verbeteren Ginkgo Biloba bevatten, wordt ondersteund door de verdere effecten. Het Ginkgo Biloba-extract bevat ook een aantal stoffen, die kunnen voorkomen dat de slechte cholesterol in plaque verandert. Na verloop van tijd zal deze plaque, als deze transformatie slaagt, op de slagaders worden afgezet. De overmatige plaque leidt tot een moeilijke bloedsomloop en uiteindelijk tot een beroerte. Een beroerte is ook één van de meest voorkomende oorzaken van geheugenverlies.

Een ander effect wordt bepaald door de flavonoïden en de terpenoïden, twee soorten antioxidanten die het Ginkgo Biloba-extract bevat. Mensen die dergelijke supplementen nemen om het geheugen te verbeteren, zien dat hun immuunsysteem wordt versterkt en de vrije radicalen worden geneutraliseerd. De vrije radicalen zijn chemische stoffen, die naast andere ziekten helpen bij de ontwikkeling van hersenkanker en een beroerte. Dergelijke aandoeningen en ziekten worden ook beschouwd als risicofactoren voor geheugenverlies.

Andere supplementen om het geheugen te verbeteren bevatten ginseng, groene thee en rozemarijn. De meeste bevatten ook antioxidanten, die op dezelfde manier werken als de flavonoïden en de terpenoïden. Verder wordt ginseng beschouwd als een energiebooster. Het wordt gebruikt bij de behandeling van depressie, de belangrijkste oorzaak van geheugenverlies. De efficiëntie van deze medicinale kruiden is echter lager dan die van Ginkgo Biloba.

Ontdek het geheugensupplement met uitstekende gezondheidsresultaten dat we persoonlijk gebruiken. Na jarenlang onderzoek naar geheugensupplementen hebben we ontdekt dat er uit Nieuw-Zeeland enkele van de meest natuurlijke en puurste ingrediënten ter wereld komen, vooral als het gaat om het vervaardigen van supplementen voor het geheugen.

ADVERTENTIE

Algemeen

Geef een antwoord